O Programu

Upoznajte myScal®

Optimizirajte procese umjeravanja i upravljajte laboratorijskom opremom

Optimizirajte postupke umjeravanja

Pomoću jedinstvene baze podataka i postupaka na jednom mjestu optimizirajte cjelokupan proces umjeravanja od zaprimanja predmeta umjeravanja, do tehničkog postupka mjerenja, izračuna rezultata do generiranja potvrde o umjeravanju, njezinog odobravanja i slanja korisniku.

Detaljan pregled laboratorijske opreme na jednom mjestu

myScal® može biti prava servisna knjižica svakog pojedinog predmeta mjerne opreme, a posebno laboratorijske, gdje automatizira računanje mjernih driftova i omogućuje analizu trendova. Uvijek dostupni izvještaji o opremi, mogu se pratiti pomoću statističkih prikaza i različitih mogućnosti izvoza podataka.

Automatizirano upravljanje digitalnom dokumentacijom

myScal® omogućuje potpunu digitalizaciju i automatizaciju poslovanja - elektronsko potpisivanje potvrda o umjeravanju i digitalna razmjena s korisnicima mjerne opreme jedne su od glavnih prednosti ovog programa. Također, omogućuje ispisivanje umjernih oznaka i naljepnica. Pomoću ovog pametnog rješenja, možete automatski dohvatiti mjerne rezultate s npr. komparatora mase, vaga ili termometara. Automatizacijom se skraćuje vrijeme potrebno za umjeravanje, ali i minimizira rizik od ljudske pogreške.

Sigurnost upravljanja korisničkim ulogama

Prema vašim potrebama i potrebama vaših korisnika moguće je koristiti niz različitih korisničkih uloga, poput managementa laboratorija, mjeritelja, managementa korisnika ili korisnika mjerila. Sigurnost upravljanja korisničkim ulogama osigurano je različitim mogućnostima ovlaštenja i sigurnosnim zaporkama korisnika.

Spremnost na audit

myScal® je u potpunosti usklađen sa zahtjevima svih relevantnih normi u mjeriteljstvu. Olakšava audit, kako laboratoriju, tako i njegovom korisniku, jer je sljedivost svih podataka vrlo jednostavno prikaziva. Prilagođen je normi EN ISO/IEC 17025:2017 i u skladu je s *21 CFR part 11 (validacija je u tijeku).

Podsjetnici i planiranje umjeravanja

myScal® brine da oprema uvijek bude umjerena na vrijeme, bilo da se radi o mjerilima vaših korisnika ili vašoj laboratorijskoj opremi. Prema intervalu umjeravanja, program obavještava korisnika o skorom isteku. Podsjetnici na umjeravanja i planiranje umjeravanja iznimno su bitni za upravljanje ljudskim i materijalnim resursima (opremom).

Preuzmite katalog proizvoda

Saznajte kako myScal® optimizira rad u vašem laboratoriju, uz cjelovito upravljanje laboratorijskom opremom i postupcima umjeravanja mjernih instrumenata u brojnim industrijama. Program ubrzava rad, pruža relevantne podatke o vašem laboratoriju i automatiziranim postupcima skraćuje vrijeme potrebno za umjeravanje. 

Preuzmi katalog

Umjerite višekanalnu pipetu
u samo 15 minuta

Postupak umjeravanja višekanalne pipete nikada nije bio brži i lakši. Unesite sve podatke o pipeti, automatski dohvatite rezultate mjerenja s referentnog uređaja i preuzmite svoju potvrdu o umjeravanju s elektroničkim potpisom.

Ovdje smo za Vas