Poslovne vrijednosti

Poslovne vrijednosti - MyScal®

Korporativne vrijednosti temelj su naše inovativne i konkurentne snage. Naše vrijednosti utkane su u sve segmente poslovanja i njima osiguravamo etično i odgovorno ponašanje u društvu u kojem djelujemo. Svakodnevnom brigom o ljudima i okolišu osiguravamo veću kvalitetu i sigurnost života. Najnovijim tehnologijama doprinosimo sigurnijoj proizvodnji i jednostavnijem razvoju procesa, koji u konačnici rezultiraju bržem i sigurnijem plasiranju farmaceutskih i prehrambenih proizvoda na tržište.

Održivost

Održivost je naš glavni cilj od samih početaka. Orijentirani smo na naše korisnike, izvrsnost i inovativnost koji su ključni elementi našeg poslovanja. Izgradnja dugoročnih i transparentnih odnosa s našim poslovnim partnerima, dobavljačima i zaposlenicima u posebnom su fokusu.

Raznolikost

Raznolikost profila ljudi, znanja, stavova, ideja i karaktera godinama nam garantiraju rast i uspjeh. Naše različitosti čine nas posebnima, ali i sposobnijima za rješavanje najkompleksnijih izazova s kojima se svakodnevno susrećemo.

Stručnost

Našem poslovanju pristupamo ozbiljno, odgovorno, otvoreno i etično. Redovito se educiramo i usavršavamo kako bi korisnicima mogli pružiti uslugu najviše kvalitete, a naša stručnost glavna je vodilja za rješavanje najsloženijih zadataka i upita.

Povjerenje

Razvijamo povjerenje i dugoročne odnose s našim partnerima. Svojom transparentnošću, otvorenom komunikacijom i etičkim ponašanjem stvorili smo reputaciju pouzdanog partnera na kojeg se možete osloniti.

Otvorenost

Vjerujemo da ništa nije tako dobro da ne može biti i bolje. Naša otvorenost, u kombinaciji sa stručnošću, otvara put inovacijama kojima stvaramo vrijednost za kupca. Otvorenost unutar naše tvrtke, ključni je izvor promjena i napretka.

Kvaliteta

Kvaliteta je sinonim našeg poslovanja. Osiguravamo ju certifikatima, sustavima upravljanja kvalitetom i kontinuiranim ulaganjem u naše resurse. Svojim proizvodima i uslugama doprinosimo većoj sigurnosti brojnih industrija i kvaliteti življenja.